Stora tjejen!

Stora tjejen!

Att påstå att tiden går fort vore en underdrift! Tänk att vår lilla prinsessa redan är 6 månader. Nu är hon inte längre en bebis! Tack och lov valp ett tag till, men jisses vad hon har utvecklats snabbt. Det syns att hon börjar bli stor tjej. Hiro har även börjat nosa henne mycket mer ”där bak”, så frågan är om hon börjar bli könsmogen och snart dags för löp. Då blir det intressanta tider här hemma! *skratt* Stackars lilla Hiro! Tur att han ska få annat dambesök.

På fredag, om en vecka, åker jag med Aura och Hiro till Norge för att hälsa på en släkting till mig. Hon har Gnisten hundeskole och hon arrangerar en freestyle-helgkurs åt oss! Underbart! Ska bli underbart att umgås en hel helg med någon som delar samma passion som mig. 🙂 Jag ska göra mitt bästa för att komma hem med en lång berättelse och massor av fina bilder. Hur jag nu ska få till att träna med två hundar OCH ta kort på samma gång. 😉