Aura BIR-valp på MyDog!

Aura BIR-valp på MyDog!

Vi har haft en helt fantastisk helg i Alingsås på Kennel Bless Me och i Göteborg på utställningen My Dog! Vi har umgåtts med underbara människor och sett massor av fantastiska hundar! Då kvittar det att man lider av extrem sömnbrist – dagarna blir superbra i alla fall!

Min underbara Hiro var helt fantastiskt duktig! Han har utvecklats enormt sedan i somras. Från att ha varit nära att ge upp i utställningsringen känner jag återigen att vi kanske kan fixa det här! Han börjar få självförtroende och jag börjar bli mer avslappnad. Att få den känslan är värt enormt mycket för mig. 🙂

Aura är min lilla stjärna! Att hon var något speciellt har jag vetat hela tiden – men nu har jag det bekräftat ännu mer! Hon klarade dessa dagar galant! Inte det minsta stressad eller orolig. Helt stabil och trygg! Det vill inte säga lite – på ett ställe som My Dog! Sen gjorde hon ju storslam på fredagen! Hon blev BIR-valp! <3 <3 <3

BIR-valp japansk spets My Dog 2014

Aura BIR-valp på My Dog