Utställningssäsong drar igång

Tänk vad fort tiden går, och vad mycket det är som händer.
Dom små valparna är nu 5 veckor och 3 dagar. Alla har hittat sina nya familjer, och dom väntar ivrigt! En liten valp ska stanna i kenneln, men bo hos min mamma.

Aura har blivit ett år! Stora tjejen! Vi var på kalas i Varberg, tillsammans med två av hennes systrar, hennes mamma och hennes uppfödar-familj i slutet på Mars. Det var en fantastisk dag och väldigt roligt att se hennes systrar. Tusen tack till Kennel Bless Me för en fantastisk dag och för en fantastisk hund! <3

20140330_131411
20140330_125755
Nu börjar våren kika fram och med den drar utställningssäsongen igång ordentligt. Igår var jag och Aura i Sundsvall och framöver ska vi till Stockholm, Västerås och Ålesund (Norge). Tyvärr är Aura på väg in i löp och därför är hennes rörelser lite mer lösa än vad jag skulle önska. Jag vill få hennes löp överstökat nu!

Hiro har haft ledigt från utställningsringen sedan Januari, men i Västerås får han följa med igen. Mitt krut kommer jag lägga på att meritera Aura denna sommar, men Hiro kommer få följa med då och då, som den nallebjörn han är. <3

Hoppas ni alla får en fantastisk påskhelg! Det ska vi ha!