Lilly, Best In Show-valp på årets ras-special!

Lilly, Best In Show-valp på årets ras-special!

Vilken helg vi har haft! Underbar, minst sagt. I torsdags åkte vi ner till Höganäs med vår husvagn. Vi bodde på Lerbergets Camping, 20 meter från havet. Vädret var strålande och vi njöt i fulla drag. På fredagen var vi i Tvååker på utställning med Aura. Hon var jätteduktig och placerade sig som 3:e bästa unghundstik med excellent. Det var hennes premiär som unghund, precis 15 månader gammal, så jag är så stolt över att hon placerade sig så pass bra.

Aura_close

Men den stora orsaken till att vi hade åkt hela vägen till Höganäs var för att delta på årets ras-special som arrangerades på söndagen. 67 jappar var anmälda! Det vackra vädret hade vänt och nu öste regnet ner, hela dagen! Plaskvåt är en underdrift. Trots detta försökte vi hålla humöret på topp – och det var inte så svårt med våra underbara hundar!

Aura blev 2:a bästa juniortik (av 9 i klassen), med Excellent och CK. Tyvärr blev hon inte placerad i Bästa Tik-klass, men jag är så stolt och glad för det fina resultatet i alla fall! Hon är så underbar! <3

Sen fick jag äran att visa Vitaminas Lennei Alba som finns på Kennel Bless-Me. Alba är en härlig tjej med mycket energi! Hon placerades som 3:e bästa unghundstik med Excellent.

Lukas tävlade även med Alba i Barn med hund och blev 2:a. 😀 Husse tävlade i Husse med hund, med Hiro, och blev 4:a! Jätteskoj att se mina killar i ringen!

Sen hände det mest fantastiska – efter en lång och blöt dag – vi var trötta och inte riktigt på g längre. Då var det dags för vår valp.
Bländvita Dirty Little Secret (Lilly). Och tror ni inte på fasen att hon drar till med stor-slam?! Hon vinner ALLT!

Först blir hon bästa 4-6 mån tikvalp! Sen Bäst I Rasen-valp….och sen blir hon Best In Show-valp!! Jag blev så otroligt glad att tårarna kom! Detta hade jag inte förväntat mig! Och tänk…att min underbara Hiro har gett oss en så fin tjej! <3 <3
Det ska bli väldigt skoj att se hur hon utvecklas och hur det går med henne i framtiden!

LilltGår