Hiro – en riktig hjälte!

Hiro, min kärlek. Det har varit hårt slit och emellanåt har jag varit nära på att ge upp. Du kom till mig som liten, väldigt försiktig och snällast i världen.

Tyvärr hände saker i familjelivet som gjorde att vi inte tränade som vi skulle. Min önskan att tävla med dig har ju funnits hela tiden, men du blev i ett par år ”bara” ett underbart sällskap. Men när tiden var rätt påbörjade vi ett hårt arbete tillsammans. Från att vara den försiktiga lille kille du var, har du idag ett självförtroende och mer självsäkerhet än någonsin! Jag är världens mest stolta matte! Tack för att jag får göra den här resan tillsammans med dig!

Efter mycket övervägande har jag beslutat att dela vår kamp med omvärlden. Därför finns nu alla Hiros kritiker att läsa på hemsidan. Bra som dåligt.

TACK till alla ni som stöttat oss, peppat oss och hjälpt oss framåt. Utan er hade vi aldrig lyckats!