Nytt sedan sist

Nytt sedan sist

Sommaren är här med full fräs – och med den en massa utställningar, tävlingar och annat härligt! Jag har precis startat Aura i nybörjarklass, rallylydnad. Och vi var sååå nära ett godkänt resultat. Om jag bara inte hade svängt åt fel håll – eller glömt bort att springa! 66 p fick vi ihop. Men på’t igen! 😀 

Jag har även varit en liten tur till Tallinn – där jag ställde Aura och Hiro för en japansk domare. Det var en helt fantastisk resa och en underbar erfarenhet. Jag kom hem med ett excellent på Hiro och 2:a bästa tik m. r-cacib på Aura! Lite surt att inte få full pott, men så är det när det är fråga om en bedömningssport.
IMG_3521
Det som är speciellt roligt för mig, är att Aura tog sitt andra cert och slog till och blev bästa tik med BIM i Avesta! Ojojoj så roligt och välbehövligt! Nu håller vi tummarna för att det tredje certet inte dröjer allt för länge…

Hoppas ni alla får en underbar och skön sommar! <3