Aura har valpar i magen!

Aura har valpar i magen!

ÄNTLIGEN har jag fått bekräftat att Aura har ett gäng valpar i magen! På dygn 30 var vi till veterinären för att göra ultraljud och tårarna trillade nästan när han sa att det fanns valpar där! 4+ kunde han säga. 🙂Men – det finns alltid ett men – han tyckte dom såg väldigt små ut, och rörde sig mindre än vad han tycker dom ska göra på dygn 30, så vi ska återkomma. Han vill se att dom växer, och inte resorberas.

auradraktig2Den tanken känns ju lite skrämmande nu. Men, jag tror ändå att eftersom parningen blev redan på dygn 6, så har äggen befruktats betydligt senare. På torsdag ska jag tillbaks och göra ett nytt UL, då får jag veta säkert att allt är som det ska!

Idag var jag och köpte VOM till Aura, eftersom hennes aptit är ungefär 0. VOM äter hon med god aptit så nu får hon i alla fall i sig näring. Hoppas kunna gå över på torrfodret igen om en vecka eller två. Hon ligger mest och sover och vill helst inte ens gå ut på promenad. Ingenting verkar roligt för henne just nu. Pluttegumman. <3 Känns lite sisådär att jag ska åka bort hela nästa helg, men Daniel kommer ge henne kärlek då, det är jag säker på.