All lycka i framtiden, underbara månvalpar!

All lycka i framtiden, underbara månvalpar!

Inte helt lätt att hinna med att blogga när man har valpar i huset och dessutom har en löptik och hane på besök för parning.
8 veckor flög förbi i hejdundrande fart och jag har njutit av varenda minut med mina små. Förra helgen blev dom 8 veckor och 2 stycken flyttade hemifrån.

5v3dgr

5v3dgrAlaska var den första att resa. Hela långa vägen till Vilhelmina! Hon bor nu på Kennel Highland Roses med ett helt gäng andra hundar. Det passar nog henne utmärkt. 🙂 Jag önskar Meri och hennes familj all lycka med vår underbara tjej!
Dagen efter kom Charlies nya familj och hämtade honom. Det gjorde rejält ont i hjärtat när han åkte, då jag lyckats fästa mig lite extra vid honom. Men jag vet att han kommer till en familj som ger honom all kärlek han förtjänar. Det känns skönt. 🙂 Charlie bor nu i Linköping och det är ju inte så långt bort trots allt.

20151109_202428

Ninya stannar i kenneln, på foder hos min syster. Hon är kvar här hemma i två veckor extra, sen flyttar hon till Liv. Henne kommer vi få se mycket av i framtiden. Hon är en riktig liten marshmallow med full fart i sig. <3

Vi har även haft Tingeling och Kenai på besök sedan sist. Vi har parat flera gånger och nu håller vi alla tummar och tår för att det blir en ny, underbar kull med valpar i Januari.

Untitled-1