Världens bästa hundar!

Världens bästa hundar!

Sist jag skrev på bloggen var våra valpar precis utflugna. Mycket har hunnit hända sedan dess. Saker som egentligen är värda sina egna blogginlägg, då det varit så pass fantastiska saker. Men min ork har helt enkelt varit lite låg. Nu är våren på intåg och jag ska försöka summera några av höjdpunkterna sedan sist.

Vi avslutade 2015 med en resa till Litauen. Jag, min man, Lilly & Hiro åkte på en weekend. Litauen var…kanske inte mitt drömresmål. Och jag var inte speciellt förtjust i Vilnius. Men vi var ju inte där för att turista. Vi var där för att försöka få Hiros sista Cacib. Jag var väldigt nervös inför resan och var beredd på att inte lyckas. Hiro tyckte inte speciellt mycket om utställningsplatsen, som var trång med förfärliga ljud. Barn som sprang runt och smällde sina ballonger och ingenstans kunde man värma 10338281_10153718945354892_3238373370364774572_nupp. Men Hiro gjorde ändå succé! Båda dagarna blev han bästa hane med Cert och Cacib! Det gjorde honom till Litauisk och Internationell champion! WOHOOO!
Lilly blev andra bästa tik båda dagarna, vilket jag surade en smula över. Men så är det med bedömningssporter. Jag och domaren är inte alltid överens. 😉

Så kom då 2016 – jag kan erkänna att det var med blandade känslor jag klev in i det nya året. 2015 har ju varit ett fantastiskt år för oss – och jag kan knappast tro att det nya blir lika bra.

Lilly och jag åkte på My Dog. 2 dagar utställning. Första dagen blev hon 3e bästa tik med r-cacib och r-cert. Dag 2 blev hon 2a bästa tik med Cert och r-cacib. Fina resultat – men jag vill att hon ska bli bästa tik någon gång också! Mycket vill ha mer. 😉

Nyligen åkte jag och min väninna Lena till Bö, i Norge. Hon hade med sig sin hane Diezel och jag hade med mig tjejerna Lilly och Saga. Lena fick med sig en ny Norsk Champion hem – och jag åkte hem med fina placeringar och ett reserv-cert. 🙂
IMG_8632Liv var samtidigt på sin första utställning med Ninya. Hon var minst för dagen och ganska busig. 🙂 Trots detta blev hon 2a bästa tikvalp med HP och en fantastisk kritik! Så stolt över bustjejerna! <3

Nu är det 8 dagar tills Lilly fyller 2 år – och därmed står hon för championat. Första försöket blir i Malmö. Snälla, håll tummarna för oss! Jag vill så oerhört gärna att det går vägen – för nu har vi spännande tider framför oss!

LoveLilly