Välkommen sommar

Välkommen sommar

Den här våren har varit känslomässigt blandad för oss. Vi har kunnat glädjas massor åt våra fina hundar, och framförallt Lillys championat. Hiro har blivit bekräftad internationell champion. 
Vi hade höga förhoppningar om valpar, då två tikar skulle paras. Tyvärr gick båda tomma. Så några valpar blir det inte hos oss i sommar. Istället väntar vi nu på att Aura ska börja löpa till hösten, så vi kan försöka para henne igen. Ni är många som väntar på valpar, och jag hoppas att vi snart har ett par små lurvbollar som springer runt våra ben.
Aura har tävlat i Freestyle och Rallylydnad och kan nu lägga till titeln RLD F. Hon är så rolig att jobba med!
Nu ska vi åka på en hel del äventyr i sommar. Danmark står först på tur. Hela familjen åker och mina killar ser fram emot att få spendera ett par dagar på Legoland, medan jag åker på utställning med våra hundar.
Vi önskar er alla en underbar sommar! Ta hand om era pälsklingar i värmen! <3