Äventyr i Danmark

Äventyr i Danmark

Ett av årets stora äventyr var vår resa till Danmark, Vejen. Istället för att ta en ”vanlig” semester i år, bestämde vi oss för att hela familjen skulle åka till Danmark.
Killarna skulle få gå på Legoland och jag skulle få åka på hundutställning i 3 dagar. En plan som vi alla var nöjda med!

Och oj vilka bra dagar vi fick! Vädergudarna var med oss, och vi hade fint väder hela tiden. Vi bodde i en liten gullig stuga mitt ute i ingenstans. Enda nackdelarna var alla miljoner fästingar och att det utlovade internetet inte fanns. Panik för en 12-årig datanörd.

Legoland var en succé! Inte för mycket folk och lagom mycket att göra.

Utställningen blev en succé! Härligt att träffa både kända och okända människor. Det är något speciellt tycker jag, att åka utomlands och träffa nytt folk och nya hundar.
Resultaten blev över all förväntan! Hiro och Saga började på topp – och blev Bäst i Rasen och Bäst i motsatt kön! Därmed fick Saga sitt Cert och ett Cacib.
Dag 2 fick Aura cert och blev dansk champion! Så jag kunde åka hem med allt jag kunde önska – och lite till!

13428459_10154281758203928_6544789748896579601_n

Nu är det ett par utställningar här hemma i Sverige innan jag ger mig ut på nästa utlandsäventyr, i slutet på sommaren. Och tänka sig – jag har ett par helger utan någonting inplanerat!

Vi väntar också på Auras löp. Det är ett par månader dit, men då Saga löper nu kan vi ju önska att hon drar igång Aura också. 😉 Så snart det är löp åker vi till Norge och parar.