Vart tog hösten vägen?

Vart tog hösten vägen?

Visst är det hemskt med bloggar där man börjar med att be om ursäkt för att man har varit dålig på att uppdatera? Därför tänker jag inte göra det, även fast jag kanske borde.

 

Hösten har passerat i enorm fart och väldigt mycket har hänt här hos oss. Den största nyheten var att Pokémon-kullen föddes. 3 underbara små valpar. 2 tikar och 1 hane. Vi är lyckligt lottade som hittat underbara hem till dom små och ser med spänning fram emot att se dom växa upp till ståtliga Jappar.

 

I Augusti var vi på utställning i Tallinn. En fantastisk resa! Hiro blev bäst i rasen båda dagarna – något jag inte ens vågade drömma om, då det var flera vackra hanar som deltog. Lilly blev bästa tik första dagen och därmed även internationell champion! Jippieee! Dagen efter ställde jag Saga och då blev hon bästa tik! Så häftigt att mina älsklingar vann alltihop! 

I November var vi i Växjö – och då tog vi storslam igen. Hiro blev bäst i rasen och vår skrutta Ninya blev bästa tik! Jag trodde jag skulle svimma. 🙂 Ninya fortsatte sin guldvåg i Stockholm där hon blev svensk juniorvinnare och andra bästa tik! 

Nu har vi firat jul och nyår och väntar med spänning på allt som det nya året kommer att bringa. Vi hoppas på två valpkullar till våren och en aktiv och spännande sommar.