Livet går upp och ner

Vilken fantastisk sommar vi har haft! 2 underbara valpkullar har kommit till världen och flyttat vidare till sina nya hem. Jag är så otroligt glad för att ha så fina valpköpare!
En liten drömvalp stannade hos oss. Det var egentligen inte planerat, men när det började bli dags att säga hej då till dom små, insåg jag att det inte riktigt gick. En liten fick stanna kvar – och det beslutet är jag så glad för att jag gjorde! Kvar hos oss är Genji. Han är så underbar. Kelig, arbetsvillig, supersöt. Min nya kärlek!

 

 

Genji har varit med på två utställningar. Första utställningen hade han precis fyllt 4 månader. Han förvånade sin matte rejält och slog till och blev Best In Show-valp! Helgen efter blev han Grupp 2:a med tuff konkurrens. 🙂 Så många fantastiska ord jag fått höra om min lille kille. Det är inte utan att man blir lite stolt. 🙂

Nästa utställning blir i Sundsvall. Ska bli spännande att se hur han sköter sig då. Och framförallt ska vi hålla alla tummar och tassar för att vår lilla Ninya – som inte är så liten längre – ska ta sitt sista cert och championat. 🙂

 

Annat roligt som hänt är att Hiro kommit ut på tävlingsbanan igen. Snart två år sedan han körde rally sist, och han fick sin matte att gråta en skvätt. Han gjorde en helt underbar runda i fortsättningklass och hamnade på 2a plats med 98 poäng! Typiskt att rally-säsongen i stort sett är över, jag fick ju lust att köra mer! 😉

Sen är ju inte allt livet guld och gröna skogar. Vi har haft lite tråkigheter här också.
I somras hade vi finbesök från Finland och vår prinsessa Aura parades med en helt fantastisk hane. Lyckan var enorm när vi såg valpar på ultraljudet.
Tyvärr kände jag att något var fel när hon var 7 veckor in i dräktigheten. Besök hos veterinären och ett nytt ultraljud bekräftade att hon resorberat alla valparna. Nu hoppas vi att Aura återhämtar sig, så vi kan göra ett nytt försök till våren.

Hoppas att ni alla har en underbar höst och njuter av era fluffiga vänner. Varje dag vi har med dom är värdefull! <3