Kenneln

Bländvita kennel drivs av mig, Ida Otterholm. Jag har en son, Lukas, 16 år. Vi bor i ett litet hus med stor trädgård i den lilla staden Laxå som ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Beslutet att starta en kennel togs sommaren 2013. Uppfödningen är i mycket liten skala och parning sker endast om vi känner att vi har tid och lust samt brinner för kombinationen. Varje valp är därför mycket speciell för oss och vi önskar nära kontakt med alla valpköpare.

 

 

 

 

 

 

diplomdiplom-20140421_BländvitaJag älskar djur, helst mjuka och fluffiga. Under hela min uppväxt har jag haft djur. Katter, hundar, kaniner, hästar, marsvin med mera. När jag var 20 år träffade jag en Japansk Spets för första gången – och det var kärlek vid första ögonkastet. Det var den vackraste varelse jag någonsin sett. Dessutom så snäll, uppmärksam och lugn. Där och då kände jag att Japansk Spets var ”min” ras. Ett år senare skaffade jag min första jappe. Tillsammans började vi träna lydnad och agility. Jag var helt tagen av hur lätt-lärd denna hund var! Efter det har det rullat på och jag har idag 8 japanska spetsar.